Γιατί να επισκεφτείτε τη Βιρμανία; Ανακάλυψη ενός ασιατικού πετρώματος

Γιατί να επισκεφτείτε τη Βιρμανία; Αυτή η χώρα του πολύ πλούσιου πολιτισμού με τα μαγευτικά τοπία δεν μπορεί παρά να σας θαμπώσει!

Δημοκρατία της Ένωσης της Μιανμάρ με το πραγματικό της όνομα, η Βιρμανία παραμένει μια χώρα που εξακολουθεί να είναι ελάχιστα επισκέψιμη. Γιατί λοιπόν να επισκεφτείτε τη Βιρμανία; Τα μέρη που μπορείτε να δείτε είναι πολλά και όλα είναι πλούσια σε εκπλήξεις, τόσο όσον αφορά τις πολιτιστικές ανακαλύψεις όσο και τα υπέροχα τοπία. Ανάλογα με τη διάρκεια της διαμονής σας, μπορείτε να οργανώσετε το ταξίδι σας με πολλούς τρόπους και όσο μεγαλύτερη είναι η παραμονή σας στη Μιανμάρ, τόσο περισσότερο θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε μέρη.

Βεράντες ρυζιού της Μιανμάρ
Ταράτσες ρυζιού ©sasint

Γιατί να επισκεφτείτε τη Βιρμανία; Για τη Γιανγκόν, την πρωτεύουσά της με πολλαπλά πλούτη

Γιατί να μην ξεκινήσετε την ανακάλυψη της χώρας με την πρωτεύουσα της Βιρμανίας, τη Γιανγκόν. Ή παλαιότερα Rangoon. Η πόλη μπορεί εύκολα να εξερευνηθεί με τα πόδια και είναι γεμάτη πολλές εκπλήξεις. Μπορείτε να θαυμάσετε την παγόδα Shwedagon που θεωρείται το κόσμημα της Βιρμανίας ή να πάτε στα λίγα μουσεία που υπάρχουν στην πόλη και συγκεκριμένα στο μουσείο πολύτιμων λίθων.

παγόδες της Βιρμανίας
Παγόδες ©LoggaWiggler

Bagan, πρέπει να επισκεφθείτε

Γιατί να επισκεφτείτε τη Βιρμανία; Να πάω στο Bagan που αποτελεί ένας από τους ομορφότερους αρχαιολογικούς χώρους στον κόσμο. Θα ανακαλύψετε περισσότερους από 200 ναούς, ο καθένας πιο μεγαλειώδης από τον άλλον, καθώς και πολλές παγόδες.

Γιατί να επισκεφτείτε τη Βιρμανία
Ναοί Bagan ©12019

Λίμνη Inle, Pindaya, Mandalay, άλλες τοποθεσίες που κόβουν την ανάσα

Ακόμα αναρωτιέστε γιατί να επισκεφτείτε τη Βιρμανία; Αν έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε τα τρία μέρη που αναφέρθηκαν παραπάνω, μη διστάσετε ούτε λεπτό! Πραγματική απόλαυση για τα μάτια, αυτά τα τρία μέρη σας υπόσχονται πραγματικές εκπλήξεις. Μπορείτε να απολαύσετε εκδρομές με σκάφος για να επισκεφθείτε τη λίμνη Inle ή μια συναρπαστική πεζοπορία στην κορυφή του λόφου Mandalay.

inle lake Burma
Λίμνη Inle ©mydaydream

Είτε φύγετε την τελευταία στιγμή είτε όχι, να ξέρετε ότι μπορείτε να οργανώσετε το δρομολόγιό σας και να κλείσετε ένα οικονομικό ξενοδοχείο για να επωφεληθείτε από καθένα από τα μέρη που αναφέρθηκαν παραπάνω. Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τον συγκριτή μας για να βρείτε ένα φθηνό αεροπορικό εισιτήριο ή ξενοδοχείο στη Βιρμανία.

Πρακτικές πληροφορίες

  • Διαβατήριο και βίζα : ορισμένα πράγματα πρέπει να γνωρίζετε πριν προγραμματίσετε μια διαμονή στη Βιρμανία και, ως εκ τούτου, θα πρέπει να ρωτήσετε την πρεσβεία της Μιανμάρ, ιδίως όσον αφορά την αίτηση για βίζα. Απαιτείται επίσης έγκυρο διαβατήριο. Θα βρείτε όλες αυτές τις πληροφορίες επικοινωνώντας με την Πρεσβεία της Μιανμάρ στο Παρίσι ή συμβουλευόμενοι τον ιστότοπο του Τουριστικό γραφείο της Μιανμάρ που περιλαμβάνει επίσης πολλές άλλες πληροφορίες.
  • Αλλαγή : στη Βιρμανία, η νομισματική μονάδα είναι το kyat. Όταν φεύγετε, θυμηθείτε να πάρετε μαζί σας δολάρια ΗΠΑ, τα οποία θα είναι πιο εύκολο να τα αλλάξετε μόλις φτάσετε εκεί και τα οποία θα σας επιτρέψουν να πληρώσετε για μεταφορά ή μικρές αγορές, για παράδειγμα. Θυμηθείτε επίσης να παίρνετε μόνο μετρητά και σε επαρκή ποσότητα, γιατί από τη στιγμή που θα βρίσκεστε εκεί δεν θα μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων αφού δεν υπάρχουν ΑΤΜ.
  • Τζετ λαγκ : Η Βιρμανία βρίσκεται στη ζώνη ώρας UTC/GMT +6:30 ώρα. Καθώς δεν υπάρχει θερινή ώρα, η διαφορά είναι μόνο 4:30 με τη Γαλλία το καλοκαίρι. Έτσι, όταν είναι μεσημέρι στο Παρίσι, είναι 4:30 μ.μ. στη Βιρμανία.
  • Φτάνοντας στη Βιρμανία : το κύριο αεροδρόμιο είναι προφανώς το διεθνές αεροδρόμιο της Γιανγκόν. Αλλά είναι επίσης δυνατό να προσγειωθείτε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Mandalay – το οποίο έχει κυρίως τον μεγαλύτερο διάδρομο στα νοτιοανατολικά.

Η εργαλειοθήκη του ταξιδιώτη 🧳
Προετοιμάστε, συγκρίνετε και κλείστε το ταξίδι σας με τη συλλογή από ιστοτόπους που πρέπει να δείτε:
🛏 Κράτηση: βρείτε το ξενοδοχείο/τη διαμονή σας σε όλο τον κόσμο
🔁 HomeExchange: η #1 πλατφόρμα ανταλλαγής σπιτιού
✈️ Skyscanner: σίγουρα ο καλύτερος συγκριτής πτήσεων
⏱ LastMinute: οι καλύτερες προσφορές για αναχώρηση την τελευταία στιγμή
🚗 RentalCars: αναζητήστε και συγκρίνετε την ενοικίαση αυτοκινήτου
🎟 GetYourGuide: κλείστε αξέχαστες περιηγήσεις και εμπειρίες
⛺️ Κάμπινγκ: βρείτε το ιδανικό κάμπινγκ σε όλη την Ευρώπη

Ανακαλύψτε το απίστευτο βαμβακερό κάστρο του Pamukkale

Εξερευνήστε το Μαρόκο σε 23 φωτογραφίες