Τα 10 νησιά που κάνουν τους ταξιδιώτες να ονειρεύονται περισσότερο

Θέλετε να ανακαλύψετε τα πιο όμορφα παραδεισένια νησιά, το Go Voyages τα έχει ταξινομήσει για εσάς! Προσέξτε, κινδυνεύετε να τυφλωθείτε!

Η κατάταξη με τα πιο παραδεισένια νησιά στον κόσμο

Για 20 χρόνια, η Go Voyages είναι ο ειδικός στις πτήσεις και τις διαμονές μόνο αεροπορικώς, ανεξάρτητα από τον προορισμό σας. Μια τεχνογνωσία που, με την πάροδο του χρόνου, καθιστά δυνατό τον εντοπισμό των πιο εκπληκτικών, ρομαντικών, αθλητικών, πολυτελών αλλά και παραδεισένιων προορισμών και κάπως έτσι προέκυψε η ιδέα του λανσαρίσματος ενός οδηγού για ονειρεμένα νησιά.

Για να συνοδεύσει αυτόν τον οδηγό, σχεδόν 9.000 χρήστες του Διαδικτύου προσκλήθηκαν να δημιουργήσουν το Top 10 ονειρεμένα νησιά όπου θα ήθελαν να κάνουν διακοπές. Μια ταξινόμηση που επιφυλάσσει μια έκπληξη γιατί η απόδραση μερικές φορές είναι όσο μακριά μπορεί να σκεφτεί κανείς. Ακολουθία αποκρυπτογράφησης.

Ήλιος, κρυστάλλινα νερά και φοίνικες λιγότερο από δύο ώρες από το Παρίσι

Όταν μιλάμε για ονειρεμένο προορισμό, συχνά μεταφραζόμαστε σε έναν πολύ μακρινό προορισμό με πολλές ώρες πτήσης.

Ωστόσο, στην 9η θέση της κατάταξης και μπροστά από το πολύ εξωτικό και δημοφιλές Μπαλί ή τα νησιά της Ταϊλάνδης, βρίσκουμε το νησί της ομορφιάς μας, την Κορσική! Μια ωραία έκπληξη για ένα νησί που δεν είναι λιγότερο και που προσφέρει πραγματικά κάτι για να ικανοποιήσει τους αθλητικούς και τολμηρούς ταξιδιώτες αλλά και τους λάτρεις της αδράνειας.

Bonifacio, Corse
Οι βράχοι του Bonifacio, στην Κορσική / © Pascal Poggi

Ο Ινδικός Ωκεανός και όχι η Καραϊβική

Ακόμα κι αν οι Μικρές και Μεγάλες Αντίλλες προσφέρουν προορισμούς επιλογής, είναι τα μαργαριτάρια του Ινδικού Ωκεανού που οι χρήστες του Διαδικτύου έχουν αναγνωριστεί.

Στο πρόγραμμα των Μαλδίβων και των Σεϋχελλών, η ζωή των πολυτελών Robinsons με μπανγκαλόου πάνω από το νερό, το ψάρεμα αστακών, οι μακρινοί περίπατοι σε παραλίες με ασημένια άμμο που απλώς ενοχλούνται από την πτώση μιας καρύδας ή το πέρασμα ενός καβουριού της ξηράς «λουλού».

Η καλή δόση αλλαγής σκηνικού μια ντουζίνα ώρες από το Παρίσι και ένα υποφερτό jet lag εκτός από τα συχνά γαλλόφωνα νησιά, ήταν αρκετά για αυτά τα μαργαριτάρια του Ινδικού Ωκεανού να σε κάνουν να ξεχάσεις τους ταλαντευόμενους ρυθμούς merengue ή beguine.

Anse Takamaka, Σεϋχέλλες
Anse Takamaka, Σεϋχέλλες / © Arwen
Μαλδίβες
Οι Μαλδίβες, ένα ονειρεμένο αρχιπέλαγος

Ο Ειρηνικός ως ο απόλυτος παράδεισος

Εξάχνωση από Πίνακες του Γκωγκέν, οι ατόλες του Ειρηνικού πήραν τις πρώτες θέσεις στην κατάταξη. Η Μπόρα Μπόρα και η Ταϊτή είναι η υπόσχεση του επίγειου παραδείσου για το ένα τρίτο των χρηστών του Διαδικτύου που απάντησαν στην έρευνα.

Πολύ πολύ μακριά, αφού θα χρειαστείτε τουλάχιστον 22 ώρες πτήσης για να τις φτάσετε. οι ατόλλες του Ειρηνικού μπορεί να μοιάζουν με απρόσιτο παράδεισο, αφού, ακόμα κι αν είναι αναγνωρισμένες, το κόστος του ταξιδιού δεν τις κάνει νούμερο ένα στα γραφήματα πωλήσεων.

Αν ονειρεύεστε επίσης την Πολυνησία, μην αποθαρρύνεστε και ακολουθήστε τον οδηγό ενδιάμεσης στάσης Go Voyages για να βρείτε την καλύτερη στιγμή για να φύγετε στην καλύτερη τιμή!

Moorea, Ταϊτή
Moorea, Tahiti / © Mali Mish
Μπόρα Μπόρα
Μπόρα Μπόρα, ένα από τα πιο όμορφα νησιά στον κόσμο / © Benoit Mahe

Η εργαλειοθήκη του ταξιδιώτη 🧳
Προετοιμάστε, συγκρίνετε και κλείστε το ταξίδι σας με τη συλλογή από ιστοτόπους που πρέπει να δείτε:
🛏 Κράτηση: βρείτε το ξενοδοχείο/τη διαμονή σας σε όλο τον κόσμο
🔁 HomeExchange: η #1 πλατφόρμα ανταλλαγής σπιτιού
✈️ Skyscanner: σίγουρα ο καλύτερος συγκριτής πτήσεων
⏱ LastMinute: οι καλύτερες προσφορές για αναχώρηση την τελευταία στιγμή
🚗 RentalCars: αναζητήστε και συγκρίνετε την ενοικίαση αυτοκινήτου
🎟 GetYourGuide: κλείστε αξέχαστες περιηγήσεις και εμπειρίες
⛺️ Κάμπινγκ: βρείτε το ιδανικό κάμπινγκ σε όλη την Ευρώπη

Βουτήξτε στη θάλασσα των αστεριών στο Vaadhoo στις Μαλδίβες